PENGUMUMAN!!!

PENGUMUMAN!
PENGUMUMAN!
PENGUMUMAN!

SEGALA PERTANYAAN SILA WHATSAPP KE NOMBOR BAHARU 011-26260943.

SEKIAN, TERIMA KASIH

Wednesday, July 14, 2010

HAMPER RAYA 2010

HOT PROMOTION!
(minggu terakhir)
___________________________

Memandangkan demand tempahan hamper Nurgift sangat menggalakkan, kami telah menyediakan "ready stok" hamper bagi harga RM120, RM150, RM170 & RM200 untuk kemudahan bagi mereka yg tercari-cari di saat akhir. Hubungi segera Elly 0122373556 sebelum kehabisan stok!!!!

*Sila hubungi untuk segera untuk mendapat detail lanjut.
* Tempahan juga boleh dibuat sehingga 1 bulan dalam bulan RAYA.
______________________________________________________


PROMOSI!
NURGIFT HAMPER RAYA & DOORGIFT 2010


Salam sejahtera semua,

Sedar tak sedar bulan Ramadhan semakin hampir, menandakan perayaan Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini semakin tiba. Nurgift seperti tahun sebelumnya menyediakan perkhidmatan tempahan Hamper Raya & Doorgift 2010 dengan harga yang sangat berpatutan. Semua pelanggan2/ Syarikat2/ mahupun individu yang ingin menghadiahkan pada teman istimewa, rakan seperjuangan, rakan niaga, majikan, ibubapa, sanak saudara & juga diberikan kepada pekerja-pekerja anda sebagai tanda berterima kasih diatas perkhidmatan mereka. HAMPER-HAMPER Nurgift juga sesuai untuk dibawa pulang ke kampung halaman sebagai tanda terima kasih anda kepada mereka. Maklumlah, kadang-kadang dengan ucapan kata sahaja tidak mencukupi tanpa disertakan dengan buah tangan istimewa yang dihiasi dengan menarik.

Pakej HAMPER Nurgift kali ini menampilkan ciri-ciri yang lebih korporat, tetapi masih mengekalkan tradisi Melayu & ciri Islam bagi menghormati perayaan yang bakal disambut. Dengan kualiti biskut yang dijamin SEDAP & BERKUALITI, kerana dihasilkan oleh pengusaha yang telah berpengalaman lebih dari 20tahun di dalam menghasilkan pelbagai jenis biskut tradisional mahupun moden.

Selain daripada itu, apa yang berbeza dari pembekal HAMPER yang lain di dalam pakej HAMPER Nurgift yang terpilih terdapat manisan tradisi masyarakat Arab & Kordial Delima dari Turkey yang di Import terus dari sana. HAMPER Nurgift juga memberikan kelainan iaitu menyertakan Sabun Habatus Sawda juga di Import yang mempunyai banyak khasiatnya terutama dalam penyakit kulit. Bekas-bekas HAMPER Nurgift juga menonjolkan ciri-ciri exklusif, berkualiti tetapi masih mengekalkan ciri-ciri kraftangan. Nurgift juga menerima tempahan “Customade Hamper” khas untuk kepuasan anda. Diharapkan anda akan berpuasa hati dengan hasil pakej Hamper yang di sediakan oleh Nurgift.

Sekian, terima kasih
Nor Liza Bt Abd. Wahab
Nurgift @ NUR DERMAGA ENT.*********************************************************************************

~~~~~~~~~~PAKEJ KURMA~~~~~~~~~~


PAKEJ KURMA A

Set kurma ini di dalam bekas Hard Box dengan dihiasi ukiran silver plated di atas penutup kotak berukuran 10cm x 10cm x 7cm (tinggi). Di dalamnya terdapat Kurma berkualiti Sufry Madina 100g & dried apricot serta kiwi 100g. Tag nama syarikat anda juga diletakkan di belakang penutup kotak atau di luar kotak.
Harga : RM15.00
PAKEJ KURMA B

Set kurma exklusif untuk VIP ini di dalam bekas Window Chip Board dengan hiasan silver testure di atas penutup kotak berukuran 26.5cm x 29.5cm(lebar) x 4.5cm(tinggi). Di dalamnya terdapat campuran KurmaGrade A iaitu Kurma Medjoul, Mariami AA, Sufry Madina juga disertakan bersama dried apricot serta kiwi. Tag nama syarikat anda juga diletakkan di belakang penutup kotak atau di luar kotak. Penutup kotak juga terdapat didalam warna emas/ gold.
Harga : RM50.00
PAKEJ KURMA C

Set kurma exklusif untuk VIP ini di dalam bekas Hard Box dengan hiasan silver testure di atas penutup kotak berukuran 26cm x 14cm(lebar) x 6cm(tinggi). Di dalamnya terdapat campuran KurmaGrade A iaitu Kurma Medjoul, Mariami AA, Sufry Madina juga disertakan bersama dried apricot serta kiwi. Tag nama syarikat anda juga diletakkan di belakang penutup kotak atau di luar kotak. Penutup kotak juga terdapat didalam warna emas/ gold.
Harga : RM50.00

Kiasan Aidilfitri ini sesuai dijadikan sebagai “DOORGIFT” untuk majlis2 mahupun kepada sesiapa sahaja sebagai buah tangan ikhlas daripada anda. Buah tangan ini terdapat 4 jenis biskut di dalam setiap bekas transparent disimpan kemas bersama kotak Songket Emas. Juga terdapat di dalam warna Hijau, Merah & Krim. Saiz 6.5cm(h)x 15.5cm(w). Hanya RM15.00 / RM25.00 digantikan kepada kurma.


Kotak keras yang dihiasi “steel carving” bercirikan ukiran Melayu di atas penutup kotak sangat cantik & unik. Hamper boleh diberikan oleh anda yang memerlukan sesuatu yang lebih simple saiz 7.5cm(h)x 15.5cmx22cm(w). Kotak ini terdapat dalam warna Maron, Hitam & Hijau Kelabu. Terdapat 2 jenis pakej :=
Optian A RM55.00
2 jenis biskut 25-30pcs setiap jenis, kurma & Chocolate homemade 8pcs

Option B RM35.00
Terdapat 12 kotak transparent yang masing-masing berisi 6 jenis biskut.Pakej hamper ini didatangkan bersama PU leather & floral bercorak di luar kotak berwarna oren di penutupnya memang sangat menyerlah. Diperkemaskan dengan riben yang mewakili warna korporat atau pilihan anda dihiasi dengan broach bunga. Di dalam pakej hamper ini terdapat 2 jenis biskut yang sedap &  berkualiti ni disusun kemas di dalam canister box. Hanya RM38.00 sahaja saiz 19.5cm(Panjang) x 11.5cm(Lebar) x 6cm(Tinggi).
Pakej hamper ini didatangkan bersama kotak hard board berwarna kuning keemasan berserta ukiran diatas. Diperkemaskan dengan riben yang mewakili warna korporat atau pilihan anda dihiasi cantik. Di dalam pakej hamper ini terdapat 16 kotak transparent berisi 8 jenis biskut yang sangat sedap & berkualiti. Hanya RM80.00 sahaja saiz 26cm(Panjang) x 14cm(Lebar) x 7cm(Tinggi).

Pakej hamper ini didatangkan bersama kotak hard board berwarna glowy dark bronze berserta ukiran diatas. Diperkemaskan dengan riben yang mewakili warna korporat atau pilihan anda dihiasi dengan broach bunga Kristal. Di dalam pakej hamper ini terdapat 6 jenis biskut di dalam window paper box yang sangat sedap & berkualiti. Hanya RM120.00 sahaja saiz 30cm(Panjang) x 11cm(Lebar) x 7cm(Tinggi). Sangat sesuai diberikan kepada executive/manager anda sebagai tanda terima kasih.
Pakej hamper ini di dalam peti anyaman dari tumbuh-tumbuhan yang dapat digunakan semula sebagai tempat menyimpan barang peribadi anda. Di perkemaskan dengan hiasan netting & bunga artificial keemasan memberikan sentuhan kemewahan. Di dalam pakej hamper ini terdapat Kurma, Chocolate Homemade, 3 jenis Biskut, Kordial Delima dari Turkey, Sabun Habatus Sawda & bekas penutup kotak tisu yang beranyam ribbon sangat cantik sebagai cenderahati . Hanya RM160.00 size berukuran 36.5cm(lebar) x 18cm x 18cm(tinggi)
Pakej hamper di dalam bekas coklat gelap “PVC leather” ini diperkemaskan dengan jahitan di setiap tepi. Sebagai persembahan untuk penerima dihiasi netting & bunga artificial keemasan memberikan sentuhan kemewahan. Di dalam pakej hamper ini terdapat Kurma bersama manisan Arab Baklawa (manisan pastry puff berintikan kacang gajus & taburan pistachio), Chocolate Homemade, 3 jenis Biskut, Kordial Delima dari Turkey, Sabun Habatus Sawda & bekas penutup kotak tisu yang beranyam ribbon sangat cantik sebagai cenderahati . Hanya RM200.00 sahaja. Berukuran 25cmx18cm(lebar)x28cm (tinggi).

Bekas hamper berwarna hijau apple ini adalah meterial “PVC leather & Fabric leather”. Di dalam pakej hamper ini terdapat Kurma Safaw Madina, Coconut Pandan 650g, Almond Bar 300g, Tart Bunga 350g, Samprit 160g, Snow Almond 350g, Kordial Kurma dari Lebonan 600ml, Chocolate Pralin & Dried Jelly, Sabun Habatus Sawda & bekas penutup kotak tisu yang bersulam ribbon sangat cantik sebagai cenderahati. Dilengkapi dengan netting & bunga artificial sebagai hiasan. Hanya RM250.00 sahaja. Berukuran 32cm(panjang)x 23cm (lebar) x 25cm (tinggi).
Pakej hamper ini didatangkan bersama kotak yang simple tetapi diperbuat daripada PU Leather berwarna mustard ini kelihatan sangat istimewa & mewah. Juga terdapat pillow emboss di atas penutup bekas. Diperkemaskan dengan riben yang mewakili warna korporat atau pilihan anda dihiasi dengan broach bunga Kristal. Di dalam pakej hamper ini terdapat 4 jenis biskut di dalam bekas canister iaitu Almond Bar 190g, Chocolate Snow Almond 170g, Popia Bijan Spicy 170g & Baklawa (manisan Arab puff pastri berintikan gajus & taburan pistachio) atau Tart Bunga 190g yang sangat sedap & berkualiti. Juga disertakan tissue box cover yang bersulam ribbon sangat cantik dijadikan cenderahati . Hanya RM250.00 sahaja saiz 40cm(Panjang) x 14cm(Lebar) x 9cm(Tinggi). Juga terdapat dalam warna olive green. Sesuai utk diberikan kepada VIP anda walaupun simple namun tetap kelihatan mewah.

   


Di hujung bucu bekas hamper ini berbentuk sampan apabila di lihat daripada sisi. Berwarna coklat gelap dengan hasil anyaman daripada tumbuh-tumbuhan masih lagi menampakan ciri-ciri moden. Dilengkapi dengan netting & bunga artificial keemasan sebagai hiasan. Pakej hamper ini terdapat Kurma Safawi Madina, Kurma Suffi Madina, Dried Apricot 120g, Dried Kiwi 120g, Chocolate Homemade, Makmur 350g, Snow Almond 635g, Almond Bar 300g, Samprit 300g, SpicySesame Popia 300g, Vimto Sparkling Juice Concentrate 710ml dari Saudi Arabia, Sabun Habatus Sawda, bekas penutup kotak tisu yang bersulam ribbon & hanya RM300.00 sahaja. Berukuran 39cm (lebar)x 24cm (panjang) x 30cm (tinggi).

  

Bekas hamper berwarna maron berbentuk beg “PU leather “ ini sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada VIP2. Di dalam pakej hamper ini terdapat Kurma didalam bekas ukiran kayu bermagnet, manisan Arab Baklawa 115g (manisan pastry puff berintikan kacang gajus & taburan pistachio), Chocolate Pralin Mix 9pcs, Samprit papan 500g, Snow Almond 550g, Pandan Coconut 550g, Makmur 600g, Almond Bar 600g, Kordial Delima dari Turkey 350ml, Sabun Habatus Sawda & bekas penutup kotak tisu yang bersulam ribbon sangat cantik sebagai cenderahati . Dilengkapi dengan netting & bunga artificial keemasan sebagai hiasan. Hanya RM400.00 sahaja. Berukuran 35cm (panjang) x 30cm (lebar) x 30cm (tinggi).

Pakej hamper di dalam bekas Exclusive Polyresin Victorian ini menonjolkan kemewahan yang tersendiri sangat sesuai untuk diberikan kepada VIP2. Di dalam pakej hamper ini terdapat kurma Safawi Madina, Kurma Suffi Madina, Chocolate Pralin Mix 4pcs, Dried Apricot 120g, Dried Kiwi 120g, Jam Buah Tin Alahlam dari Syria, Vimto Sparkling Juice Concentrate 710ml dari Saudi Arabia, Snow Almond 350g, Almond Bar 300g, Tart Bunga 500g yang semuanya di dalam bekas chip box & bekas penutup kotak tisu yang bersulam ribbon sangat cantik sebagai cenderahati . Dilengkapi dengan netting & bunga artificial keemasan sebagai hiasan. Hanya RM500.00 sahaja. Berukuran 49cm (panjang) x 25cm (lebar) x 50cm (tinggi).


Pakej hamper di dalam bekas Sea Grass Box ini menonjolkan kemewahan yang tersendiri sangat sesuai untuk diberikan kepada VIP2. Di dalam pakej hamper ini terdapat kurma Safawi Madina, kurma Suffi Madina, Chocolate Pralin Mix 9pcs, Dried Jelly 150g, Dried Apricot 120g, Dried Kiwi 120g, Jam Bah Tin Alahlam dari Syria, Seaweed Cordial with Lemon 1liter, Davidoff Café Fine Aroma, Baklawa 150g (manisan pastry puff berintikan kacang gajus & taburan pistachio), Almond Bar 500g, Samprit 180g, Tart Bunga 400g, Coconut Pandan 470g, Popia Bijan Sambal 450g, campuran kekacang 160g & bekas penutup kotak tisu yang bersulam ribbon sangat cantik sebagai cenderahati . Dilengkapi dengan netting & bunga artificial keemasan sebagai hiasan. Hanya RM600.00 sahaja. Berukuran 29cm (panjang) x 29cm (lebar) x 50cm (tinggi).


NANTIKAN PILIHAN HAMPER & DOORGIFT NURGIFT SETERUSNYA...

Tempahan bernilai RM500 ke atas bakal memiliki hadiah tanda terima kasih dari kami....
(* mengikut terma & syarat)
Kami juga menerima tempahan & sebarang permintaan bagi warna riben & hiasan yang bersesuaian dengan warna korporat Syarikat anda.

Sebarang pertanyaan & tempahan sila hubungi Pn. Elly di 0122373556 atau email ke nurgift4u@yahoo.com / asknurgift@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails